09/02/2015

Kategori: Business Pulse

Titull Nderi nga Académie de la Bresse per Julien Roche

Nje nga biznesmenet dhe investitoret e huaj me te njohur ne Shqiperi, francezi Julien Roche, ka marre nje titull nderi ne nje ceremoni te organizuar ne France. Te premten e kaluar, Akademia e Breses ( Académie de la Bresse) e ka nderuar biznesmenin me cmimin e nderit per arritjet e konsiderueshme ne Shqiperi. Ky cmimi, i cili erdhi si nje surprize per Z. Roche, ju dha nga Ambasadori Shqiptar ne France,  Dritan Tola. "Ju jeni Bresani me i madh nder Bresanet e tjere "por i vetmi Bresan qe jeton ne Shqiperi" tha midis te tjerave ne fjalen e tij Tola. 

496 views