31/01/2015

Kategori: Sport

Top 5 reklamat me seksi, me komike te shfaqura gjate finaleve te SuperBowl

Jane reklama qe per tu transmetuar gjate finales se SuperBowl u kushtojne menaxhereve dhe drejtuesve te kompanive miliona dollare. Jane reklama seksi dhe komike qe jane shfaqur gjate finaleve te SuperBowl ne vitet e kaluara.

893 views