22/10/2014

Kategori: Lifestyle

UAU!!! Te ky vesh paska vend per gjithcka

Te gjesh nje flutur ne vesh. Duket e pabesueshme por eshte e vertete. Ne nje video qe qarkullon ne internet duket qarte qe nje flutur eshte ne veshin e nje personi dhe miqte e tij e ndihmojne qe ta heqin. Duket si nje video horror por personat ne fjale me shume kane qeshur se sa jane merakosur.

3,332 views