14/05/2015

Kategori: Lifestyle

Vijne “Vajzat e Bukura”, Britney & Iggy

Vjen hiti i pranveres se nxehte - "Pretty Girls" (Vajzat e Bukura) e interpretuar nga te parezistueshmet, Britney Spears dhe Iggy Azalea.

286 views