07/11/2014

Kategori: Lajme

Xhuvani me pranga ne sallen e gjyqit

Konstandin Xhuvani ka dale perpara gjykatesve i prangosur per tu njohur me masen e arrestit ndaj tij. Ne sallen e gjyqit nuk ishin te pranishem prinderit e tij, Gjergj Xhuvani dhe Luiza Xhuvani.

271 views