Bastian Schweinsteiger - Manchester United

Yje te futbollit, por qe duhet te gjejne skuader (Foto)

Edhe 1 muaj e gjysme dhe rihapet merkato e futbollisteve. Klubet do te nxitojne te gjejne perforcimet e duhura per te konsoliduar skuadrat por dhe shume futbolliste do te kerkojne qe te gjejne skuadra te reja per te pasur me shume hapesira per te luajtur. Behet fjale per fubolliste si Fabregas, Toure, Darmian, John Obi Mikel apo Bastian Schweinsteiger te cilet nuk jane aktivizuar fara ose shume pak ne sezonin aktual.

Jane futbolliste qe ne karrieren e tyre kane fituar shume tituj, si Fabregas, Schweinsteiger, Sahin apo John Obi Mikel te cilet po mendojne seriozisht per te ndryshuar skuadra dhe pje jo kampionat.

Ne kete fotogaleri po ju paraqesim disa prej lojtareve qe me shume mundesi do te ndryshojne skuader ne janar.