Douglas Costa

Yje te futbollit por që marrin pjesë për herë të parë në një Botëror (Foto)

Janë të shumtë futbollistët që marrin pjesë për herë të parë në Rusi 2018. Por yjet si Lewandowski, Falcao, Reus dhe shumë të tjerë edhe pse janë lojtarë të rëndësishëm në skuadrat e tyre luajnë pë herë të parë në kompeticionin më të rëndësishë në glob