Adam Levine ka arritur te krijoje fame dhe pasuri si kengetar i bendit Maroon 5, por dhe si pronar i linjes personale te modes. Megjithate, me heret ai njihej vetem si i biri i Fred Levine-t, themeluesit te zinxhirit te veshembathjeve M. Fredric. Levine po ashtu eshte njohur me dy anetaret tjere te bendit Maroon 5 gjate ndjekjes te shkolles se famshme private, Brentwood.

Yje te showbiz qe kane lindur te pasur (Foto)

Perderisa jemi mesuar te lexojme tekste per yjet e showbiz te cilet nga nje familje e varfer jane shnderruar ne pasanike, ka dhe raste te tilla kur yjet e shoubiznesit jane lindur dhe rritur ne familje te pasura.

Te shohim ne vijim disa nga yjet te njohura te cilet kane pasur fatin te rriten ne familje te tilla…