Brigitte Bardot

Yjet e Showbiz qe jane plakur para kohe (Foto)

Shume presion ne jete duhet te perballojne njerezit e famshem, derisa jane ne qender te vemendjes. Ata gjithmone jane ne lufte me vitet qe kalojne shpejt, megjithate, disa syresh tashme e kane humbur kete beteje dhe jane plakur para kohe.
Ne vijim ju sjellim disa yje qe e kane humbur betejen me moshen e tyre dhe te cileve nuk kane mundur t’iu ndihmojne as operacionet e shumta plastike… kete gje e deshmojne me se miri fotografite e tyre te dikurshme dhe te tashme…